The
details
Duration
5 weeks
Value
£97,000
Area
3,550 sqft

The Brief

Create an open, bright and inviting space incorporating a sense of brand identity, establishing the right environment for Norton Accountancy’s team to grow within.

The Solution

Norton Accountancy is an established firm of accountants with offices in London, Cardiff, Newport and Bristol.

The client had outgrown its previous Cardiff office in Llandaff and was relocating to a two-storey building in Morganstown, where we were responsible for the new workplace design, fit out and furniture.

Throughout the perfectly positioned meeting rooms and kitchen, the cool palette is punctuated by bold bursts of colour taken from the brands colour palette, which bring their own drama to the office environment.

With plenty of natural light, and magnificent countryside views overlooking the 19th Century Welsh castle, Castell Coch, the meeting rooms are well positioned to offer a practical and elegant space.

We worked closely with the client team to create a successful end product. By guiding the team through each stage, we made sure the client vision and requirements led the design development.

The newly designed open plan space now provides a sleek user experience that will encourage team working, communication and focus.

What the client had to say
From the first meeting with the team at Paramount we knew they would be the right company for the job. They listened to our brief and we felt we had real input in the project. They kept us informed at every stage and the project was completed on time and within budget. We are delighted with the office space they have designed and fitted for us, handling all aspects of the building work from start to finish. We really enjoyed working with them and I would highly recommend them.
Jane Norton
Director - Norton Accountancy