The
details
Duration
11 weeks
Area
2,800 sqft

The Brief

Deliver a sleek and contemporary design incorporating a monochrome colour scheme that highlighted the company’s corporate identity.

The Solution

Occupying a prominent location on Queen Charlotte Street in Bristol, Hanover House had recently undergone a complete transformation and was now home to Norwegian technology company Nordic Semiconductor – a fabless semiconductor company specialising in wireless communication technology that powers the Internet of Things (IoT).

Working directly with the client, we were tasked with the design, CAT B fit out and furniture supply for the 5th Floor.

Our team took a blank canvas and introduced a welcome area, quiet rooms for individual focus, a boardroom, large open plan workspace and collaborative areas with soft seating and moveable write-on-boards. A combination of traditional and agile furniture has been carefully selected to support a range of working styles to suit individual needs.

The high ceilings and feature brick wall were key features when designing the space, and this is complimented by a bespoke timber slatted ceiling and wall structure which subtly separates the open plan working environment from the breakout space, so teams can relax and socialise together.

The glass front of the large meeting room has a Crittall-style finish, which adds an industrial and timeless look to the new workspace.

The flooring has been laid in angular patterns to also reflect the company’s geometric logo.

What the client had to say
We are very happy with the design work performed by Paramount Interiors. Paramount has understood our corporate identity and needs, and delivered the project on time despite Covid-19 challenges. We have also chosen to collaborate with Paramount for the interior design when establishing two additional new office sites in the UK.
Kine-Elena Reigstad
Finance Manager - Nordic Semiconductor