The
details
Duration
6 weeks
Value
£127,000
Area
3,135 sqft

The Brief

Design a chic and indulgent space for a team of creative, energetic and proactive architects.

The Solution

Westworks’ attention to detail was second to none. After reviewing the client’s concept design and construction drawings, we began developing ways to turn their aspirations into reality with one eye on the budget. We needed to align the build solutions to meet the design suggestions in order to create a powerfully presented workspace.

From the bespoke six-metre solid oak boardroom table to the elegant Corian bar, the result is a sophisticated yet edgy space full of beautiful detailing and design flair.

New feature lighting, including Scandi freestanding lamps which change the mood of certain areas, allows the space to expertly flow from classy client lounge to cosy corner snug.

What the client had to say
Inevitably our expectations and focus on detail was set very high. We took onboard the design element of the refurbishment in-house and worked closely with the Paramount team from inception through to completion, and the final outcome is spectacular. Every member of the team (including their sub-contractors) were excellent; communicated well and delivered a very high quality end ‘product’ that we are very proud of showing-off to all our consultant partners and clients. The feedback from all our visitors is extremely positive, which reflects the quality of Paramount’s attention to detail. We now have a home that reflects our brand, who we are and what we can achieve with great partners in the industry. We look forward to working together again whilst also recommending their services with confidence on our future projects.
Till Scherer
Managing Director - ECE Westworks