The
details
Duration
17 weeks
Value
£108,000
Area
2,000 sqft

The Brief

Upgrade the reception lobby of a prominent seven-storey, Grade A office building in Cardiff CIty Centre.

The Solution

Our team was contracted to refurbish the space.

A warm neutral colour palette has been used to demonstrate elegance as soon as you enter the multi-tenanted building. This is complemented by the fluted timber wall paneling, recessed feature signage and lighting which provides a touch of class to the new entrance point and a great first impression to visitors.

A bespoke leather upholstered ribbed circular seating area has been added to the waiting area with soft feature lighting that makes the space comfortable and inviting. Whilst the new signage gives the reception a stand-out look and feel.

All works were successfully carried out whilst the reception area was fully operational with staff and visitors using the main entrance to access all floors.

What the client had to say
We found Craig and his site team great to work with from day one. Inevitably we changed the spec a number of times before and during the build and they were very professional and accommodating throughout. They were also very transparent with costs and flexible with item changes. All the finishes have been to a high standard and we are delighted with the results. They have worked safely during the Coronavirus outbreak and I am confident we will use Paramount again for our next project.
Keith Low
Senior Associate Director - BNP Paribas Real Estate UK