Hayley

We’re over the moon to announce that our amazing new workspace on Bristol’s floating harbour is now open!

Taking lead from local architecture, our design experts have used maritime history as inspiration for the new South West of England base, named Dock House, in a move it is hoped will invigorate Bristol’s historic Welsh Back dock area.

The space provides a real wow-factor as soon as you enter; with a sophisticated boardroom hidden behind a slatted door and a large bar area with beautiful lighting being one of many focal points of the newly opened space.

The overall interior design of the harbourside office carefully reflects the area’s history with weathered Corten steel, burnt timber, rope and metalwork all prominent features all tying the base to the docks. The bar itself resembles a boat shaped below a rusted cage structure, named the Portcullis.

- Paramount office 1 news - Paramount Interiors

Local architectural firm AWW was responsible for the creative concept of the building regeneration. Developer and investor was V7.

Gareth Davies, Senior Designer, said: “We are privileged to be able to call Bristol’s famous floating harbour the setting for our new office because it’s an area that is steeped in history.

“We’ve gone Back to the Future for inspiration to create a hybrid working environment that celebrates the bygone days of the Welsh Back area. A workspace that encourages professional collaboration and helps build team dynamics with a nod to the storied past of Bristol’s dock area was our priority and we’ve worked hard to turn that vision into a reality.”

Taking inspiration from neighbourhoods, we see our new workplace quickly becoming a thriving community for our teams and industry colleagues alike.

Kevin Mashford, Sales Director, added: “We set out to create Bristol’s most ‘Instagrammable’ office and thanks to our exceptionally talented design and projects team I am proud to say we have achieved our goal.

“With a variety of interconnected spaces, our new office is a prime example of how you can take inspiration from ‘community’ and create neighbourhoods within the office where the same energy and connection people feel sitting in a coffee shop, or the same level of focus they experience in their own home, can be achieved within one space.

“These are exciting times for Paramount, and we are proud to play a part in the regeneration of the Welsh Back area, which is forgotten for some people, but is now really buzzing and is set to be a brilliant place to do business and socialise.”

Bristol-based Bafta-nominated natural history film-making company, Offspring Films also now call the Welsh Back building home following a design and fit out by our team.

Richard Jones, Managing Director, said: “Our brilliant new office represents a substantial investment by Paramount which will ensure company growth continues to gather pace across the South West of England.

“The Bristol base is a real statement of intent and demonstrates our confidence. Paramount will strengthen its presence in a vibrant region and build on our proud reputation as a company with an outstanding record of creating places where people want to be.”

If you’d like to visit our new workspace for a tour, please contact us.

 

Related posts

23 Mar 2022
Coming soon: New base in Bristol
Read news
Our People: 90 seconds with Beth Hellings
Read post