Peacocks Office Design & Fit Out

Paramount were appointed on a competitive tender basis for the interior design elements of Peacocks relocation to the Capital Link building in Cardiff Bay. Having built a close working relationship with the Peacocks team during the design stage, the client decided to appoint Paramount as Design and Build contractors on a negotiated contract. Paramount’s brief was to provide a contemporary Headquarters building that would reflect Peacocks modern and dynamic fashion retail image.

 

 

 

Project Duration: 18 weeks
Contract Value: £1.7M
Floor Area: 5,600 m2

You have successfully moved over 400 staff located across four head office locations into our new Capital Link office. It was always going to be a tall order to please all, but everyone from board level down is proud to work in Capital Link and we are amazed by what has been achieved. Without Paramount’s co-operation, commitment, advice and understanding of our specific requirements, this challenging project would not have been completed on time and within budget.

Andy Harvie, Group Estates Maintenance Manager - The Peacock Group

Speak to one of our experts