Office Fit Out & Design of ITV Cymru Wales

ITV PLC appointed Paramount to undertake the fit-out of their new Welsh office headquarters and broadcasting facility in Cardiff Bay. The project objectives were to deliver a high-quality space to serve the needs of the in-house staff and to provide broadcasting facilities for ITV Cymru Wales’ news and programmes. The project included fitting out the broadcasting studio, control facilities, editing and dubbing suites, as well as the open plan office space, staff breakout areas and meeting rooms.

 

 

 

Project Duration: 16 weeks
Contract Value: Undisclosed
Floor Area: 1,050 m2

I’d like to thank the Paramount Team for the tremendous work they’ve done for ITV Wales’ new home in Cardiff Bay. The finish quality was excellent and I know the Welsh News Team will love being in their new home.

Ian Jones, Director of Facilities & Estates - ITV Plc

Speak to one of our experts