Datapipe

Datapipe

Their previous workplace was dark with small windows, so Datapipe wanted to maximise on the amazing views across the city that they would have in their new offices.
As a dynamic business based in the City, Datapipe wanted to reflect their core brand with a flexible workspace for clients, permanent employees and visiting sales staff. It needed both permanent and hot desks, as well as meeting spaces.

 

 

Datapipe connection hives

Connection hives

Connection Hives were created in front of the two most inspirational views, looking out over the Gherkin on one side and the O2 arena on the other, to encourage collaboration in the workplace.

 

Project Duration: 8 weeks
Contract Value: £260,000
Floor Area: 500 m2

Paramount Interiors did a fantastic job and created a stylish, impressive space that meets all of our needs. Our team now look forward to coming into the office every morning as it’s such a great environment to work in!

Stewart Smythe, CEO - Datapipe

Speak to one of our experts