AECOM Bristol

AECOM Bristol

AECOM Bristol

Further to being successful in a competitive tender process, we were appointed to carry out office-fit out works in AECOM’s office on the 3rd and 4th floors at Portwall Place, Bristol.

AECOM wanted to create a vibrant, collaborative working environment. In order to achieve this, we needed to strip out the existing space to create new meeting rooms and a tea point facility.

Establishing the AECOM brand throughout the space was also important. Acoustic wallcovering was introduced in various areas along with branded vinyl decals on the walls and glazed partitioning.

 

 

 

No distractions

Since the project needed to be undertaken in a live building, we co-ordinated all works with the various tenants at Portwall Place to minimise any disruption.

While the fourth floor was an empty space and work could be completed with little inconvenience, the work on the occupied third floor was completed out of hours, during evenings and weekends.

This ensured that staff weren’t distracted in any way and the whole project was completed to the satisfaction of the whole team at AECOM.

 

Project Duration: 5 weeks
Contract Value: £198k
Floor Area: 1,580m2

Paramount came highly recommended to us following the excellent work they have undertaken elsewhere for AECOM. Once again we were not disappointed and were extremely pleased with their professionalism, particularly the way we were kept informed every step of the way, they stuck to the contract sum, finished on time and met the quality standard we expect.

Stuart Francis, Director - AECOM

Speak to one of our experts