WRU Players' Lounge

  • Project Duration: 3 months
    Contract Value: £200,000
    Floor Area: 300 m2

WELCOME TO THE WRU PLAYERS' LOUNGE

We were appointed by the WRU and Principality Stadium to undertake the refurbishment of the bar and function room for former Welsh rugby players.

The space would become an International Players’ Lounge catering for a wide age group. It needed to be an adaptable and flexible space, used for large corporate events, smaller business lunches and as a more informal meeting place for the players.

The features and finishes needed to be robust and durable because the space was going to be used on a regular basis by varying numbers of people. Exposed air conditioning units and ducting on the ceiling weren’t being replaced, so a solution had to be found to incorporate them into the new design.

 

 

lighting

The new refurbishment included all-new LED lighting, which now met new energy efficiency requirements. A creative solution was adopted to stop the unsightly air conditioning units and ceiling ducting from affecting the stylish new design. All of the units and ducts were spray painted black to “hide” them from view. A simple but effective answer to the problem.

 

Other Case Studies

See all case studies

Top