• Project Duration: 8 weeks
    Contract Value: Undisclosed
    Floor Area: 502 m2

WELCOME TO sequence

Sequence, a creative digital agency which designs websites, apps and other digital solutions, wanted a Google-inspired space for their Cardiff offices. It needed to be quirky, motivational, encourage team work and inspire staff to let their creativity flow. Spaces needed to be colourful and bold but also professional and flexible enough to be used for different tasks. Collaboration was key to the design process, with the team from Sequence working closely with our designers to come up with new innovative ideas for their office design.

 

 

av integration

Given the nature of their business, AV integration needed to be a big part of the office design. Smartphones are able to link with the table in the boardroom so that presentations could be easily shared on the screen. A gaming room with an Xbox and TV also doubled up as a presentation space.

 

Other Case Studies

See all case studies

Top