Paramount ShowOffice

  • Project Duration: 10 weeks
    Contract Value: Undisclosed
    Floor Area: 635 m2

Welcome to the paramount showoffice

Our Managing Director, Nigel Roberts, gave us a challenging but concise brief; to create a headquarters for the business which demonstrated our thinking on workspace design.

Functionally it needed to embrace our approach towards promoting collaboration, communication and enabling creativity across all teams, and also house a growing team of professions.

Underlying the core brief it needed to be delivered under budget and on time.

We rose to the challenge!

 

 

Play

However, it’s not all work, a multi-use gym, large lounge and outdoor spaces have been designed to enable staff to enjoy the odd latte or juice!

 

Other Case Studies

See all case studies

Top