• Project Duration: 7 weeks
    Contract Value: £130,000
    Floor Area: 145 m2

WELCOME TO Arup

Arup, the global firm of consulting engineers, designers, planners and project managers, appointed us to undertake the office design and fit-out of the ground floor space of their Capital Waterside offices in Cardiff Bay, which required a detailed bespoke solution.

Arup wanted to create a high-end presentation suite to accommodate large audience groups. This new fit-out needed to integrate with the existing building and have a clean, architectural feel that represented Arup’s culture and values.

 

 

AV Wall

The focal point of the room was the impressive, 3 metre high, 15-screen AV wall. To maintain a clean, architectural feel to the room, all of the state-of-the-art audio-visual kit was concealed within a corridor that was created behind the wall. This housed all of the cabling and equipment and also allowed for additional cupboard space beneath the screens for extra storage.

 

Other Case Studies

See all case studies

Top